leven

Ik word moe van al dat denken, al dat willen. Ik wil weg van mezelf, van het verlangen naar kennis, naar geluk, naar leven in al zijn volheid, want mijn gedachten falen nergens vind ik rust.

Ik wil niet leven in of voor mezelf, maar gewoon zonder zorgen, niet meer moe zijn, niet meer bang zijn voor mijn dromen die maar blijven komen van dood van vallen zonder eind.

Ik wil vrij zijn van mezelf, van bodemloze angsten, graven in het donker, van het altijd afscheid nemen en nooit geven, van genieten in het verleden, maar nooit van het moment.

Laat me vluchten, laat me lachen en struikelen. Met blauwe knieën de toekomst in op hoop van zegen. Laat me leven.

Een gedachte over “leven

  1. In de wereld draait het leven alsmaar gewoon door. Deze wereld heeft meermaals verschrikkelijke ziekten en oorlogen gekend naast verscheidene natuurrampen. Zo is het leven nu eenmaal. Telkens kwam er weer iets anders, goede tijden, slechte tijden en dan weer goede tijden….

    Voor de mensheid is er echter een goede hoop op een veel betere toekomst, waarbij al de ellende vergeten zal zijn. Alle leed zal dan tot het verleden behoren en er zal geen oorlog meer zijn. Iedereen is de kans gegeven om van die vredevolle wereld deel uit te maken, maar het zal inzet vergen.Ook voor u en anderen rondom u is er een keuze te maken tot dit eindige leven of tot een vatbaar en aanvaardbaar leven nu en later een prachtig vooruitzicht hier op een herstelde aarde.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s